– Παροχές –

$

Παιδιατρική παρακολούθηση

Η καλή υγεία των παιδιών αποτελεί βασικό μας μέλημα. Η παιδίατρος Κορτέσσα Ανεγρόνου – Παπά επισκέπτεται το χώρο των εκπαιδευτηρίων και εξετάζει προληπτικά τους μικρούς  μας μαθητές σε μηνιαία βάση, αλλά και όποτε παραστεί ανάγκη.
$

Μεταφορά με λεωφορείο

Χρησιμοποιείται κλιματιζόμενο σχολικό λεωφορείο, που διαθέτει ατομικές ζώνες ασφαλείας και συνοδό. Τα δρομολόγια οργανώνονται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται  η ελάχιστη παραμονή των παιδιών, καθώς και η ασφαλής μεταφορά τους.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται είναι: Εύοσμος, Ελευθέριο Κορδελιό, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Μενεμένη, Αμπελόκηποι, Νεάπολη, Πολίχνη και άλλες κοντινές περιοχές.

$

Εκπαιδευτικές εκδρομές – επισκέψεις

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιείται μουσειακή εκπαίδευση (επισκέψεις σε μουσεία, ιδρύματα, αρχαιολογικούς χώρους κ.ά.)

Σημαντικές είναι και οι  επισκέψεις σε θέατρα της πόλης  για τηn παρακολούθηση παιδικών θεατρικών παραστάσεων.

$

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία

Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς τα προνήπια και τα νήπια της “Καραμελένιας” αξιολογούνται από ομάδα λογοθεραπευτών – εργοθεραπευτών σε γλωσσικό, κοινωνικό και αντιληπτικό επίπεδο, με ενδεχόμενη επαναξιολόγηγη αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο.
$

Παιδοψυχολόγος

Σε μηνιαία βάση, η παιδοψυχολόγος του παιδικού σταθμού Κοκκαλίδου Στέιμαν Μαρέικε, παρατηρεί τα παιδιά και δέχεται γονείς για συμβουλευτική.
$

Ασφαλιστική κάλυψη

Με την εγγραφή του και μέχρι το τέλος της φοίτησης του στο παιδικό σταθμό, κάθε παιδί έχει κάλυψη αστικής ευθύνης από την ασφαλιστική εταιρεία Generalli. Η κάλυψη βρίσκεται σε ισχύ μισή ώρα πριν την άφιξη και μισή ώρα μετά την αναχώρηση των παιδιών από το σχολείο.
$

Παροχή ψηφιακού υλικού

Στο τέλος της σχολικής περιόδου παρέχεται στους γονείς DVD, το οποίο περιέχει όλες τις δραστηριότητες των παιδιών τους σε μορφή VIDEOS και φωτογραφιών (Σχολικές γιορτές, εκπαιδευτικές επισκέψεις, καθημερινά στιγμιότυπα κ.ά), ως ανάμνηση της σχολικής τους ζωής.
$

Γιορτές - Εκδηλώσεις

Δύο φορές το χρόνο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ και ΙΟΥΝΙΟ στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της περιοχής πραγματοποιούνται ανοιχτές θεατρικές παραστάσεις.
espa banner